Стани наш VIP клиент

Всеки редовен клиент може да стане наш VIP клиент и да се възползва от постоянна допълнителна отстъпка, специални оферти и подаръци.

За целта е нужно само:

  1. Да имаш натрупани поръчки за над 1000лв;
  2. Да си регистриран потребител;
  3. Да имаш поне една приключена поръчка за последното тримесечие.

След като станеш наш VIP клиент, вписвайки се в профила си, автоматично ще виждаш новите по-изгодни оферти.

Също те съветваме да се абонираш за нашия бюлетин, тъй като за тази група потребители ще има допълнителни промоции и изненади! Не мисли, че сме нахални! Ние няма да напълним пощата ти с безполезни мейли, обещаваме! Разбира се, може да се отпишеш от бюлетина и въпреки това ще останеш наш VIP потребител, но може да пропуснеш интересни специални оферти, промокодове и т.н.!

Ние следим и клиентите си, поръчващи като ГОСТ. Ако забележим, че някой е много доволен и поръчва доста често, ние сами ще проверим дали отговаря на горните условия и ще го уведомим, ако е така, с покана да се регистрира (или да ни позволи да му направим профил) и да го включим в групата на “вечно получаващите бонус”. Така че, ако ТИ си истински фен на Gorilla Wear, този тип клиентска програма е точно за теб! Ако мислиш, че вече изпълняваш тези условия, а все още не си присъединен, молим да се свържеш с нас, за да проверим клиентския ти статус.

Какво да направиш, ако си загубил своя VIP статус?

Ако не сме имали поръчка повече от 3 месеца от твоя профил, много вероятно е да си излязъл от VIP списъка. Не се притеснявай! Една поръчка за над 200 лв те връща автоматично обратно в Клуба! Обикновено отнема няколко дни, за да видиш отново своя VIP статус. Все пак, ако нямаш търпение и искаш по-бързо да се възползваш при следваща поръчка, можеш да се свържеш с нас, за да го задействаме ръчно.