ДОСТАВКА НА СТОКИ

01

При поръчки на стойност над 100 лв. доставката е за наша сметка с куриерска фирма ЕКОНТ с наложен платеж, с включен преглед/тест и избор (опция „избор“ не е валидна за специални оферти и пакети). За гр. София предлагаме и доставка с наш транспорт с плащане в брой (наш служител ще те попита дали желаеш такава), както и взимане на поръчката на място от магазина ни на бул. Рожен 41А.

• Съботни доставки се извършват само до офис Еконт.
• Доставяме само на територията на Република България.
• Доставки в Неделя и официални празници не се извършват.

02

Доставката се извършва след потвърждаването на поръчката. Наш служител ще се свърже с теб в рамките на 1-2 работни дни след получаването на поръчката (забавяне може да има по време на празнични кампании, когато има драстично увеличение на броя на поръчките) на посочения в нея телефонен номер, за да потвърди или внесе допълнителни уточнения за поръчката. При посочен невалиден телефонен номер, ние ще ти изпратим имейл с инструкции, за да можем да придвижим коректно пратката. Ако не получим отговор или обаждане до 7 дни от датата на изпращане на имейла, поръчката ще бъде анулирана.

03

Доставката се извършва от куриерската фирма, наета от ФИТ ЗОН ЕООД, на адрес, посочен от клиента. Клиентът се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговорения ден за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

04

ФИТ ЗОН ЕООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката. Поради големия обем номенклатури е възможно даден продукт да е междувременно (временно) изчерпан. Презареждането обикновено е на всеки 2 до 3 седмици. В случай че поръчан артикул е (временно) изчерпан, наш служител ще те уведоми относно срокове за доставка или други налични възможности (друг цвят или съседен подходящ за теб размер).

05

Клиентът няма право да не заплати доставена пратка. ФИТ ЗОН ЕООД е в правото си да откаже да обслужва клиенти, които не са приели пратките си в указаните от куриерите срокове без уважителна причина. При две непотърсени поръчки клиентът се счита за некоректен и поръчки ще бъдат изпращани само след предварително заплащане на поръчаните артикули (с банкова карта, с банков превод или пощенски паричен превод).