Нашата мисия

“Да добавим допълнителна доза мотивация посредством качествено спортно облекло и аксесоари за всички бодибилдинг и силови атлети по целия свят”

Нашата мисия излиза от рамките на дефиницията за “марка”. Още от създаването на бранда през 1982г. сме отдадени на целта да предложим отличаващо се тренировъчно облекло, създадено да подпомогне ефикасността на тренировките и да максимализира комфорта на трениращия посредством влагането на първокачествени материали и най-иновативните технологии. Gorilla Wear разчита на най-добрите инструменти, технологии и специалисти за осъществяването на тази мисия.

Нашата визия

“Да се превърнем в глобален лидер за екипировка на бодибилдърите и силовите атлети!”

С клиенти във вече над 150 страни и с над 70 ексклузивни представители за различните държави, ние сме една от най-бързо развиващите се компании глобално в сферата на всекидневното и фитнес облекло. Независимо дали си фитнес маниак, бодибилдър, силов атлет или спортен ентусиаст, мъж или жена, нашите дизайнери ще ти предложат облекло, което да ти осигури максимален комфорт и функционалност по време на тренировките ти, както и извън тях – в неформалното, свободно ежедневие.

С цел да създадем перфектното облекло за всеки спортуващ, ние работим в тясно сътрудничество с нашия #TEAMGORILLAWEAR, който се състои от опитни и титуловани атлети от целия свят, доказали се в различни спортове. Повлияни от техните високи изисквания относно качество, комфорт и функционалност, ние ще ти предоставим облекло и аксесоари, които ще ти служат дълго и ще показват ясно, че си един от Мотивираните!

Устойчивост

Всички от Gorilla Wear вярваме, че устойчивостта е един от главните стълбове, на които стъпват нашите идеи и мисия. Ние сме напълно наясно, че действията, които предприемаме в настоящето, ще се отразят на планетата и на поколенията, които ще оставим след себе си.
Затова се стремим да интегрираме устойчиви практики във всеки аспект от нашата дейност – от щадящи производства и влагане на рециклирани материи през опаковки с възможно най-висок дял рециклиран материал до добри практики за намаляване на вредни емисии чрез оптимизиране на транспорта, разделно събиране на боклук и ползване на екологични материали в нашите офиси, както и предоставяне на възможно най-изчерпателна информация по отношение на продуктите, така че да се сведе до минимум вероятността да имате нужда от връщане на продукт поради неточен размер.

 

For The Motivated!